Chasing Dreams Lay-out 

Afgelopen zondag had ik samen met mijn 2 scrap vriendinnen M&M een scrapdag bij mij thuis. Het was weer een tijdje geleden maar het is altijd ontzettend leuk en gezellig om met z’n drieën te scrappen! Soms maken we op zo’n dag 3 a 4 projecten maar daar was deze zondag geen sprake van en dat is natuurlijk helemaal niet erg want we hebben heerlijk bijgekletst en zelfs geluncht op het terras in het zonnetje!

Maar deze lay-out heb ik nog gemaakt toen de meiden alweer naar huis waren. De foto is gemaakt in de Ardèche in Frankrijk tijdens onze laatste zomervakantie. Ik heb een achtergrondje van inkt gemaakt met de verpakkingstechniek en ik heb het nieuwe papier van Maggie Holmes “Chasing Dreams” gebruikt. Nog wat verschillende stempels erbij en een stukje washitape en mijn lay-out is weer klaar.

20170501_1225201

Geniet van je dag! Groetjes Veer

2 reacties op ‘Chasing Dreams Lay-out 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s