So You |Lay-out 

Afgelopen week was een drukke week met allerlei afspraken maar ik heb gelukkig ook even tijd gehad om nog een scrapbook page te maken. Na best wel heftige gesprekken word ik hier altijd erg rustig van en kan ik me ontspannen en wat beter los laten.

De foto van Luuk is 7 jaar geleden gemaakt en ik vind zwart wit foto’s op een lay-out altijd heel erg mooi. Daardoor kan je ook alle kleuren gebruiken die jezelf mooi vind. Bij deze lay-out heb ik weer mixed media gebruikt met de kleuren pacific point en de nieuwe kleur lemon lime twist. Het papier is de nieuwste lijn “You Rock” van Cocoa Vanilla. Ik vind deze jongenslijn echt geweldig.

20170514_1604211

Geniet van het mooie weer en zondag staat er weer een nieuwe Scrap Sunday op mijn blog. Groetjes Veer

Een reactie op “So You |Lay-out 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s