C’est La Vie 

De vakantie is begonnen en dat betekend dat ik lekker veel tijd heb om te lezen en te scrappen. Ik heb mijzelf deze maand getrakteerd op de Summer Stories kit en de Summerskies kit van Scrapdelight. Omdat ik verder niet weg ga deze zomer wilde ik toch nog een beetje zomergevoel hebben. En deze kits zijn echt zomers dus dat is aardig gelukt. Onze Luuk is al weg geweest en op dit moment zit onze Tom met zijn vriendin op de Canarische Eilanden en onze Bas gaat in augustus met vrienden op vakantie. Zomerfoto’s heb ik dus wel en anders heb ik nog genoeg oudere foto’s liggen zodat ik mijn zomerse kits goed kan gebruiken. Zo ook deze foto, gemaakt in 2003 in Frankrijk van onze Rik. Wat een schatje hè! De lay-out is heel eenvoudig en alleen de achtergrond stempel komt van Stampin’Up. Het zonnetje is wood veneer en die heb ik met gele embossingpoeder (zinq, butter) bewerkt. En dat tipi tentje onderaan de lay-out vind ik zooo leuk.

Zonnige vakantie groetjes, Veer

Een reactie op “C’est La Vie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s