Summer skies 

Omdat ik nou vakantie heb kan ik dus gaan scrappen wanneer ik maar wil…. heerlijk! De grote tafel ligt ook al 2 weken vol met al mijn spullen en zodra het weer wat mínder wordt zit ik binnen te scrappen. Ik heb er dan ook al een aantal gemaakt en dit is er dus één van. Dit is een vakantiefoto van onze Tom en Fleur met het uitzicht over las palmas op de Canarische Eilanden. De lay-out is vrij rustig gehouden. Ik vind die Monstera dies geweldig en altijd leuk bij zomerse foto’s. De stempels komen uit de scrapkit “Summer Skies” van Scrapdelight.

Zomerse groetjes, Veer!

5 reacties op ‘Summer skies 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s