Summerlicious 

Vandaag een lay-out die ik tijdens “het scrapweekend” heb gemaakt. Het scrapweekend met Marja en Monique begint overigens al op woensdagavond en eindigt pas op maandagavond….. 5 dagen lang, zoooo leuk! Dit doen we al sinds november 2011 ( toen gewoon een weekend van 3 dagen) en inmiddels is dit iets wat we 3 keer per jaar doen! Voor deze lay-out heb ik het papier uit de summerlicious kit van Scrapdelight gebruikt. Een mooie kit met allemaal zomerse kleurtjes en plaatjes…. zo kreeg ik toch nog een beetje het zomergevoel te pakken. De foto is uit 2002 op het strand in Zandvoort samen met onze Luuk, Rik en ik. Waar blijft de tijd, maar daarom is het zo heerlijk dat je door de foto’s even kan teug gaan in de tijd.

Geniet van je dag, groetjes Veer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s