Boulevard

Vandaag deel ik een lay-out met jullie die ik vlak voor het scrapweekend met M&M heb gemaakt. Ik begin dan met spullen bij elkaar zoeken en nadenken wat ik wil gaan doen en maken en dan komt er diezelfde avond nog een lay-out te voorschijn. Zomaar….. hahaha! En nadenken over wat ik meeneem doe ik allang niet meer…. Ik neem gewoon alles mee wat ik heb op scrapgebied! Bij onderstaande lay-out heb ik een nieuwe achtergrond stempel van Scrapdelight gebruikt…. ik vind hem zo leuk! Ik heb de stempel alleen in 3 stukken geknipt zodat ik wat betere achtergronden kan maken en het er niet zo recht uitziet. De foto is van mij en mijn vriend tijdens “Boulevard” in Den Bosch, een ontzettend leuk festival waar wij altijd graag naar toe gaan.

Groetjes Veer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s