Diploma uitreiking

Het is een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet, iets met drukke thuissituatie, maar nu heb ik een lay-out gemaakt van de diploma uitreiking van onze Rik! Deze bijzondere momenten moeten natuurlijk vast gelegd worden. Achtergrond heb ik gemaakt met een stukje bubbeltjesplastic wat ik in de waterverf heb gedrukt en daarmee heb ik op het papier gestempeld. Ik vind het altijd een heel leuk effect hebben en ik gebruik deze techniek dan wel vaker. Daarbij heb ik nog wat stempels gebruikt en een stukje washitape en dan is ie alweer bijna klaar. Het kleine lineaaltje heb ik van een vriendin gekregen en de zwarte uiltjes heb ik ook van een vriendin gehad en die passen natuurlijk perfect bij deze lay-out. Het zilveren uiltje heeft onze Rik zelf verdient. De uil staat symbool voor de school en bij iedere rapportbespreking kon je een uiltje verdienen. Je hebt dan geen enkele onvoldoende gehaald en verder ook geen aantekeningen van “te laat komen” en “huiswerk en spullen vergeten”. Dit uiltje heeft hij de allereerste rapportbespreking gekregen en wat was ik trots haha. Dat het ook meteen het laatste uiltje is geweest is verder niet belangrijk, lol…..

Leuk dat je langs kwam op mijn blog! Een hele fijne zaterdag. Groetjes Veer

Een reactie op “Diploma uitreiking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s