20 Today

Deze lay-out is gemaakt met een foto van onze Luuk die 20 is geworden. Daar moet natuurlijk op geproost worden en uiteraard een foto van gemaakt worden want dan hebben we weer scrapmateriaal. Voor de achtergrond heb ik groene brusho gebruikt, dat is een pigmentpoeder die je op je papier strooit en als dat poeder in contact komt met water krijg je echt een heel leuk effect. Ik heb het eerst goed laten drogen en daarna kan je allerlei stempels gebruiken die je leuk vind. De foto heb ik gemat op wit papier zodat ie er mooi uitspringt.

Groetjes Veer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s