Beach Please

Na deze regenachtige dagen ben ik wel weer toe aan een beetje zon! Daarom deze lay-out van onze zomervakantie op de Canarische Eilanden. Onze Rik wilde heel graag met dolfijnen zwemmen en dat hebben we even geregeld. De achtergrond heb ik gemaakt met een stencil van golfjes. De blauwe inkt (distress oxide) heb ik met een dikke kwast aangebracht. De stempels zijn van scrapdelight en het bubbeltjesplastic heb ik ook als een soort stempel gebruikt met oranje waterverf. Dit soort achtergrondjes heb ik vaker gemaakt omdat ik het erg leuk vind om te doen, lekker een beetje kliederen met verf!

Fijne dag vandaag, groetjes Veer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s