Carnaval in Oeteldonk!

Het afgelopen weekend eindelijk weer eens tijd gehad om te scrappen. Ik heb de carnavalsfoto’s gebruikt en ben weer lekker bezig geweest met mixed media. Heerlijk! Inmiddels is mijn stempelvoorraad behoorlijk uitgebreid en heb ik dus genoeg keus maar toch heb ik bij allebei de achtergronden gestempeld met bubbeltjesplastic, dat meestal ter bescherming om producten heen zit. Dat bewaar ik dan ook altijd en ik moet zeggen dat ik het best vaak gebruik voor mijn achtergrondjes. Ik ben zelf erg blij met het resultaat. Over minder dan 2 maanden is het weer zover….. Carnaval in Oeteldonk! Zin in!!!

Een reactie op “Carnaval in Oeteldonk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s